Premier League

Medie: Liverpool overvejer Thomas Frank seriøst

Jürgen Klopp skal afløses til sommer, og Liverpool overvejer angiveligt at hente danske Thomas Frank ind til den opgave.

Thomas Frank jubler efter Brenftords sejr over Luton.
Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der kan efterhånden ikke forekomme en trænerrokade i Premier League, uden at Thomas Franks navn ender i puljen.

Heller ikke denne gang går den danske Brentford-manager fri af rygtemøllen i det engelske.

Således mener mediet TEAMtalk at vide, at Thomas Frank i dén grad er på blokken i Liverpool, der til sommer skal have erstattet Jürgen Klopp.

Ifølge mediet er Sporting-cheftræner Ruben Amorim Liverpools nye førstevalg, efter Xabi Alonso gjorde det klart, at han ville fortsætte i Bayer Leverkusen.

I den henseende har Merseyside-klubben dog den udfordring, at også West Ham har set sig yderst varm på den portugisiske træner. Det skriver The Athletic samt en lang række øvrige medier.

Ender Liverpool af den ene eller den anden grund ikke med at hente Ruben Amorim, så skulle Thomas Frank altså nu være blandt de næste topkandidater til jobbet i den engelske storklub.

Den danske manager har været en udpræget succes i Brentford, som han først førte til oprykning, inden han nu har holdt klubben oppe i Premier League i tre sæsoner i streg.

Mediet erfarer, at Thomas Frank er godt tilpas i Brentford, men at han kan have svært ved at afvise en klub af Liverpools kaliber, hvis først muligheden byder sig til.

Hans kontrakt med Brentford strækker sig frem til 2027, og Liverpool kommer i givet fald til at skulle punge ganske dyrt ud for danskeren.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P