LaLiga

Barca bekræfter: Ny skade til Frenkie de Jong

Barcelonas hollandske midtbanestjerne Frankie de Jong måtte bæres ud af søndagens El Clásico. Nu bekræfter den catalanske storklub, at den netop tilbagevendte midtbanespiller er ude med en ny skade.

Frenkie de Jong bæres ud af kampen mod Real Madrid på en båre
Foto: Juan Medina/Reuters/Ritzau Scanpix

Det er ikke mere end et par uger siden, at Frenkie de Jong vendte tilbage til kampbanen efter et langt skadesforløb.

Men nu er den gal igen.

Den 26-årige hollænder måtte bæres ud af søndagens nederlag til Real Madrid på en båre. Det lignede en ny slem omgang, og mandag har Barcelona bekræftet, at han igen er blevet skadet.

Barcelona oplyser på sin hjemmeside, at Frenkie de Jong har forstuvet sin højre ankel efter nærkampen med Real Madrids Federico Valverde.

Netop højre ankel var også dér, at midtbanespilleren blev ramt af en skade tilbage i starten af marts, men nu ser det altså ud til, at hollænderen igen skal igennem en genoptræning.

Frenkie de Jong bæres ud af kampen mod Real Madrid på en båre
Foto: Juan Medina/Reuters/Ritzau Scanpix

Barcelona melder ikke, hvor længe de regner med, at Frenkie de Jong holdes ude, men skriver, at hollænderens comebackdato afhænger af hans genoptræning.

Der mangler endnu seks runder af LaLiga, og det er derfor uvist, om han kommer i spil mere i sæsonen. Men det er ikke kun Barcelona, som nok holder vejret i disse dage.

Sommerens EM-slutrunde er under to måneder væk, og derfor er det uvist, hvilken forfatning de Jong kommer ind til den hollandske trup i.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P