Championship

Pedersen og Pedersens Wednesday vinder vigtig kamp

På en svær udebane vinder Sheffield Wednesday 3-1 og rykker over nedrykningsstregen i Championship.

Soccer Football – FA Cup Third Round – Sheffield Wednesday v Newcastle United – Hillsborough Stadium, Sheffield, Britain – January 7, 2023 Sheffield Wednesday’s Will Vaulks and Mark McGuinness celebrate after the match Action Images via Reuters/Ed Sykes

Sheffield Wednesday med Kristian Pedersen på bænken hele kampen tog søndag en vigtig sejr. På bænken sidder også den danske assistenttræner Henrik Pedersen.

Ude mod Blackburn vandt holdet med 3-1 og de tager et skridt op over nedrykningsstregen i den engelske Championship.

Sejren betyder, at Sheffield United er nummer 21 med 47 point. Danskerklubben har ét point ned til Birmingham under stregen. Der resterer bare tre kampe.

Efter en hæsblæsende start hvor begge hold scorede inden for ti minutter, grundlage Sheffield Wednesday deres sejr med to mål på seks minutter i anden halvleg.

Først scorede Marvin Johnson for udeholdet. Og kort efter blev det til 3-1, da Blackburns Aynsley Pears scorede selvmål.

Traditionsklubben Blackburn Rovers er også i problemer i bunden af Championship. Blackburn har kun tre point ned til stregen og er også i fare.