FA Cup

Lampard om Palmer: Han er uhyggelig

Frank Lampard holdt ikke tilbage med roserne, da han i studiet beskrev Cole Palmer efter Chelseas FA Cup-exit mod Manchester City.

Cole Palmer sidder skuffet i midtercirklen, efter Chelsea tabte til Manchester City
Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Selvom Chelsea skuffende røg ud af FA Cuppen, da de tabte 0-1 til Manchester City i semifinalen på Wembley, var Chelsea-legenden Frank Lampard virkelig begejstret over Cole Palmer.

Lampard, der var i studiet for at analysere kampen, talte i flere minutter om, hvorfor han synes, at Palmer er et helt enestående talent, der kan udvikle sig til en fremragende spiller.

Og legenden holdt ikke tilbage med de rosende ord.

– Det er skræmmende, hvor langt Cole Palmer kan nå. Det niveau, han viser, er helt enestående.

– Jeg var selv lang tid om at komme i gang, da jeg skiftede til Chelsea. Det tog mig et år. Palmer er bare vandret ind i omklædningsrummet og sagt ‘jeg er manden’, og han er levet op til det.

– Hans niveau er uhyggeligt højt, og han kan blive en af de bedste, hvis han bliver ved med at nå det niveau, han viser.

Selvom Palmer ikke kom på tavlen, da Chelsea røg ud af FA Cuppen, har han scoret enormt mange mål denne sæson.

Faktisk er den 21-årige englænder delt topscorer i Premier League sammen med Erling Haaland, hvor de begge har lavet 20 mål.

Chelsea købte Palmer i netop City tilbage i sommerens transfervindue, hvor ‘The Blues’ smed i omegnen af 350 millioner kroner efter englænderen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P