Premier League

Hvidovre-topscorer regner med exit: Jeg skal videre

Han er topscorer i Hvidovre IF i denne sæson med seks kasser, men til sommer udløber hans kontrakt. Og Tobias Thomsen fortæller forud for bundkampen mod Vejle, at han regner med at forlade klubben til efter sæsonen.

Hvidovres Tobias Thomsen i kamp med AGFs Tobias Bech under superligakampen mellem AGF og Hvidovre IF på Ceres Park i Aarhus søndag den 17. marts 2024.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Han har scoret knap en tredjedel af Hvidovres 20 sæsonmål.

Tobias Thomsen har været et af de offensive lyspunkter for den hjemmesejrshungrende bundprop i denne sæson, men til sommer kan det være slut.

Som det er tilfældet med flere af Hvidovres spillere, så har den 31-årige angriber kontraktudløb til sommer. Og Thomsen regner ikke med at fortsætte i klubben.

Det fortæller han til Viaplay forud for søndagens bundkamp mod Vejle.

– Det er svært at sige. Lige nu fokuserer vi egentlig bare på de sidste kampe, der er jo stadig mulighed for, at vi kan nå det. Det er dér, vi ligger alle vores kræfter.

– Omvendt så har vi også en dialog omkring min situation og Hvidovres situation. Lige nu ligger den dér, at jeg skal videre. Hvad jeg skal videre til, det er noget jeg går og overvejer og selvfølgelig snakker med folk og min agent om, udtaler Thomsen til tv-stationen.

Hvidovres Tobias Thomsen i kamp med AGFs Tobias Bech under superligakampen mellem AGF og Hvidovre IF på Ceres Park i Aarhus søndag den 17. marts 2024.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Thomsen kom til Hvidovre i 2020 fra islandsk fodbold og har siden været en profil hos det rødklædte mandskab. Men nu ligner det et farvel.

– Ja, det er hvert fald dér, det ligger lige nu. Nu ved vi også alle sammen, at alt kan ske i fodbold og ting kan vende på en tallerken ret hurtigt, men det er dér, det peger henad lige nu, ja, fortæller Thomsen.

Se hele interviewet øverst i artiklen.

Kampen mellem Hvidovre og Vejle fløjtes op klokken 14 og kan ses på TV3 Sport og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P