Dansker på tavlen i vigtig Lecce-sejr over bundprop

Lecce vandt søndag eftermiddag med 0-3 ude over Sassuolo og tog dermed et kvantespring væk fra nedrykningsstregen. Danske Patrick Dorgu kom på måltavlen i første halvleg med en fin kasse.

Patrick Dorgu jubler efter sin scoring i Serie A

Fem point adskilte Lecce med nedrykningsstregen inden søndagens tidlige kamp i Serie A.

Derfor kunne den syditalienske klub tage et stort skridt væk fra den berygtede streg, da bundholdet Sassuolo ventede på udebane.

Lecce var uden ankermanden Ylber Ramadani, og derfor havde cheftræner Gotti åbnet op for, at danske Patrick Dorgu kunne starte på den centrale midt.

Men den normale back var at finde på venstrekant.

Lecce startede kampen godt og kom foran allerede efter 11 minutter, da stopperen Valentin Gendrey stangede gæsterne foran efter et frispark.

Og fire minutter senere var det Dorgus tur til at få nettet til at blafre. Den 19-årige dansker tog flænsende løb gennem banen og fik kuglen serveret i feltet. Her svigtede hans højreben ikke, og den tidligere FCN-back lagde køligt bolden på hylden til 0-2.

Det var Dorgus blot anden scoring for Lecce i karrieren.

Der blev ikke scoret mere i første halvleg, men efter lidt over en times spil udnyttede Roberto Piccoli en friløber og scorede til kampens resultat 0-3.

Dorgu fik fyraften efter 75 minutters spil, og Lecce er med sejren otte point over Frosinone lige under stregen. Frosinone skal i aktion senere på søndagen mod Torino.