Serie A

Lecce-træner åbner op for ny plads til ung dansker

Patrick Dorgu er bedst kendt som hurtig venstreback i italienske Lecce, men til søndagens kamp mod Sassuolo kan den danske U21-landsholdsspiller være at finde på en helt ny plads. Det fortæller Lecces cheftræner på pressemødet forud for kampen.

Patrick Dorgu i kamp for det danske U21-landshold
Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

Patrcik Dorgu og Lecce kan søndag tage et afgørende skridt væk fra nedrykningsstregen i Serie A, når nedrykningstruet Sassuolo venter på udebane.

Dorgu kom til Lecce i sommer fra FC Nordsjælland, og her han han primært gjort sig på venstreflanken for den syditalienske klub. Det kan ændre sig søndag.

Lecce må nemlig undvære den tidligere Vejle-midt Ylber Ramadani, som holdes ude af en betændelse i halsen. Det åbner op for en ny plads til danske Dorgu, fortæller Lecces cheftræner lørdag.

Italieneren bliver spurgt, hvordan afsavnet af den albanske landsholdsspiller Ramadani på den centrale defensive midtbane løses.

– Vi har forskellige løsninger til rådighed: Vi kan enten forblive, som vi har gjort i de seneste kampe, eller vi kan skifte til en midtbane med tre spillere. Det kan ske i løbet af kampen, udtaler Gotti ifølge italienske Pazzi Di Fanta, og uddyber:

– Dorgu har evnen til at spille på forskellige positioner på banen. Han kan også spille som midtbanespiller. Vi er dog i den 33. kamp i sæsonen, og vi har specialiserede midtbanespillere, så jeg vil forsøge at få spillerne til at føle sig godt tilpas, lyder det fra Lecce-chefen.

Patrick Dorgu i kamp for det danske U21-landshold
Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

Den 19-årige københavner med de nigerianske rødder har spillet kampe på højre og venstre wing i denne sæson, hvor han dog mestendels er brugt som venstreback.

Han er noteret for 26 opgør i sin debutsæson i Serie A med en enkelt kasse til følge.

Søndagens kamp mod Sassusolo fløjtes op klokken 12:30 og kan ses på TV2 Play.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P