Premier League

Befriende sejr for Arsenal: Har været følelsesmæssigt hårdt

Arsenal tog lørdag aften tre point ude mod Wolverhampton. Sejren spillede ikke bare London-klubben på førstepladsen; den blev også forløsningen efter nogle hårde dage, lyder det fra Arsenals anfører.

Martin Ødegaard klapper ud til Arsenals fans efter sejren over Wolverhampton
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

Et nederlag til Aston Villa i Premier League og et exit fra Champions League mod Bayern München.

Den sidste uge har været hård for Arsenal, som led to nederlag på få dage. Lørdag var den engelske storklub på jagt efter oprejsning ude mod Wolverhampton.

Og efter en hård kamp lykkedes det Martin Ødegaard og co. at tilspille sig de tre point og dermed få vendt skuden. Kampen endte 0-2 til London-klubben, og sejren vigtighed var ikke til at tage fejl af.

– En kæmpe sejr for os. Det har været en hård uge for os. Jeg synes, der var nogle hårde resultater og det var følelsesmæssigt hårdt, men vi var nødt til at fortsætte. I dag handlede det om at komme tilbage og få sejren, og det gjorde vi, så jeg er glad, udtaler Ødegaard ifølge BBC.

Arsenal tabte i onsdag 1-0 i München mod Bayern, og missede dermed muligheden for at spille sig i semifinalen i Champions League.

Martin Ødegaard klapper ud til Arsenals fans efter sejren over Wolverhampton
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

– Det var hårdt, en stor skuffelse. Vi ønskede naturligvis at gå videre i Champions League.

Sådan gik det ikke, men lørdag viskede Arsenal tavlen ren og spillede sig på førstepladsen i Premier League.

– Det er svært, men det gode ved fodbold er, at du altid får en ny chance, og der er stadig lang vej igen, og det er stadig tæt i kampen, så i dag handlede det om at komme ‘back to business’ og det gjorde vi, slutter Arsenals norske anfører.

Arsenals to mål i sejren over Wolves kom fra Leandro Trossard i første halvleg, inden Ødegaard lukkede og slukkede i overtiden.

Dansker er historisk i Arsenal – flest sæsonmål nogensinde

Arsenal kan miste førstepladsen igen søndag, hvis Liverpool vinder på udebane mod Fulham. Den kamp fløjtes i gang klokken 17:30 og kan ses på See og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P