Premier League

Kæmpe hovedpine i Spurs – profil ude resten af sæsonen

Destiny Udogie har lørdag aften skrevet på sin egen Instagram-profil, at den italienske stjerneback misser resten af sæsonen med en skade.

Udogie ømmer sig i kamp for Tottenham Hotspur mod Brentford
Foto: Isabel Infantes/Reuters/Ritzau Scanpix

Han har været en kæmpe profil på Tottenhams sprudlende mandskab denne sæson.

21-årige Destiny Udogie, der kom til Spurs i sommers fra Udinese har været en bærende kraft både offensivt og defensivt for Ange Postecoglous offensivt indstillede mandskab.

Men resten af sæsonen må den australske træner få tingene til at fungere uden den italienske back.

Det har Udogie lørdag aften bekræftet på sin egen Instagram-profil, hvor han har beskrevet, at han er skadet, og han derfor misser resten af sæsonen.

– En skade sender min sæson på tidlig sommerferie. Det gør intet ved min enorme taknemmelighed for alle, der har støttet mig i år, skriver den unge back på sin Instagram.

Udogie har spillet 28 kampe i Premier League i indeværende sæson, hvor han har bidraget med to mål og tre assists, samtidig med at han har været bundsolid defensivt.

Næste gang Tottenham må undvære deres back-profil er søndag den 28. april, når der er dømt ‘North London-derby’, og Arsenal kommer en tur forbi Tottenham Hotspur Stadium.

Tottenham skal kæmpe med næb og klør, hvis Champions League-fodbold skal sikres til næste sæson.

Aktuelt ligger klubben fra det nordlige London nemlig nummer fem i Premier League, hvor de har tre point op til formstærke Aston Villa, der indfinder sig på fjerdepladsen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P