Bruun Larsen-kasse i Burnleys ydmygelse af Sheffield

Der var dømt bundgyser i Sheffield, da Sheffield United lørdag eftermiddag tog imod Burnley. Det blev dog ingen tæt kamp, for gæsterne fra Burnley kørte Sheffield rundt i manegen, og danske Jacob Bruun Larsen kom på tavlen.

Jacob Bruun Larsen fejrer sin scoring for Burnley mod Sheffield United.
  • Det så på forhånd ud til at være en rigtig bundgyser, der skulle udspille sig på Bramall Lane. Kampen mellem Sheffield United og Burnley blev dog langt fra tæt, da Burnley sejrede med 1-4

• Efter 38 minutter bragte danske Jacob Bruun Larsen gæsterne foran. Sidenhen udbyggede Lonrenz Assignon føringen. Gustavo Hamer reducerede til 1-2 i starten af anden halvleg, men det var ikke nok til at gøre opgøret spændende

• Lyle Forster sendte nemlig i det 58. minut Burnley foran med 1-3 og Johann Gudmundsson satte et sidste søm i Sheffield-kisten i det 71. minut, da han smækkede bolden ind til kampens endelige stilling på 1-4

Sheffield United 0-1 Burnley (Bruun Larsen, 38′):

Sheffield United 0-2 Burnley

Se de samlede højdepunkter øverst i artiklen.

Sheffield United 1-2 Burnley

Sheffield United 1-3 Burnley

Sheffield United 1-4 Burnley