Bundesligaen

Bayern-direktør om ny træner: Er i afgørende fase

Max Eberl, der er sportsdirektør i FC Bayern München har udtalt til det tyske Sky Sports, at Bayerns trænerjagt er i den afgørende fase, og at han håber på, at de snart kan offentliggøre noget.

Foto: John Macdougall/AFP/Ritzau Scanpix

Der er et par krav, som FC Bayern Münchens sportsdirektør, Max Eberl stiller til den kommende Bayern-træner.

Vedkommende behøver ikke at tale tysk, men skal være god på engelsk. Og det er derfor, ifølge Eberl, ikke en fiasko, at Julian Nagelsmann har forlænget som tysk landstræner, da der er et stort trænermarked at handle i.

Og Eberl siger da også, at han både håber på og regner med snart at kunne offentliggøre noget i henhold til Thomas Tuchels arvtager i Bayern.

– Vi er meget tæt på at have noget på plads, og vi glæder os til annoncere det, vi finder ud af.

– Selvfølgelig spiller tiden en rolle, da vi ønsker at have en ny træner på plads inden næste sæson. Vi er i den afgørende fase lige nu.

– Træneren behøver ikke at snakke tysk, men han skal være god på engelsk. Jeg ved ikke, om Zinedine Zidane snakker engelsk (ved spørgsmålet om, hvorvidt Bayern har været i kontakt med ham, red.), siger Eberl alt sammen ifølge tyske Sky Sports.

Og det tyske medie giver da også en liste over trænernavne, som de mener er realistiske bud på Bayerns næste træner.

Nogle af de mest prominente navne på listen er Roberto De Zerbi, Jose Mourinho, Antonio Conte, Hansi Flick og Unai Emery.

Bayern besejrede lørdag Frederik Rønnow og Union Berlin med hele 1-5.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P