3F Superligaen

Tre år spildt: FCK må lægge storstilet projekt i graven

F.C. Københavns projekt ‘Fan Village’ bliver ikke ført ud i livet. Det oplyser den danske hovedstadsklub på sin hjemmeside fredag.

Spillerne fra F.C. København og Brøndby IF hilser på hinanden inden derby i Parken.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Efter at have forsøgt i tre år må F.C. København nu kaste håndklædet i ringen.

Således oplyser hovedstadsklubben på sin hjemmeside fredag, at projektet med etablere en ‘Fan Village’ ikke kan lade sig gøre.

Det oplyses i samme ombæring, at alle fans, der har doneret til projektet, vil have mulighed for at få sine penge tilbage.

Årsagen til, at FCK må opgive projektet, skyldes flere forskellige udfodringer.

– I de seneste tre år har F.C. København arbejdet på at etablere en Fan Village med en model, der er gangbar i forhold til lokalplan, pladsbehov, sikkerhed, myndighedskrav, Parkens naboer og Københavns kommunes politiske beslutningstagere.

– Mange muligheder er afsøgt, og desværre er konklusionen nu, at det ikke kan lade sig gøre at finde en kvalificeret løsning til den Fan Village, som mange fans har glædet sig til og også doneret penge til, skriver FCK på sin hjemmeside.

Direktør Jacob Lausen supplerer:

– Vi har forsøgt på flere måder at finde en løsning, men det kan simpelthen ikke lade sig gøre at få alle enderne til at nå hinanden. I stedet vil vi nu have fuld fokus på at betale fansenes donationer tilbage og takke for opbakningen til projektet.

– Det er ikke med vores gode vilje, at vi står med denne beslutning, men vi må også erkende, at Parken ligger i et tætbefolket område. Samtidig har vi nu dobbelt så mange gæster, som da initiativet blev lanceret under coronapandemien, og dengang var vi desværre for optimistiske i forhold til et projekt af denne størrelse med de godkendelser, det kræver, siger Jacob Lauesen.

Har man som fan doneret til projektet, har man nu indtil den 15. juli til at søge om tilbagebetaling.

F.C. København skal i aktion næste gang søndag hjemme mod Silkeborg IF.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P