3F Superligaen

Gift Links inden FCN: Ikke træt af at spille mod dem

Gift Links har haft tur i den mod FC Nordsjælland på det seneste. Mandag står han og resten af AGF overfor Farum-klubben igen.

AGF's Gift Links i aktion for AGF mod FC Nordsjælland i Oddset Pokalen.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Det var laaaaaang tid siden, at Gift Links havde nettet, inden AGF og FC Nordsjælland ramlede sammen i Oddset Pokalens semifinaler.

Det fik han dog ændret på mod Farum-klubben, hvor han scorede i begge opgør og dermed fik en stor rolle i AGF’s videre avancement til pokalfinalen.

Mandag står Gift Links så overfor FC Nordsjælland nok en gang, når AGF skal forsøge at byde op til dans i 3F Superligaen.

Forud for kampen har campo.dk taget en snak med den sydafrikanske wingback.

Her lægger han ikke skjul på, at det var rart med et par mål mod Farum-klubben.

– Det føltes selvfølgelig godt at få scoret og lavet assists. Men æren skal også tilskrives holdet i sin helhed, trænerstaben og spillerne.

– Jeg havde naturligvis ikke kunnet gøre det selv. De andre hjalp mig meget og gav mig selvtillid, og det arbejde, som vi lægger i det hver dag er også virkelig vigtigt. Vi forsøger altid at blive bedre, siger han.

Snart bliver det altså til et gensyn med FCN for Gift Links vedkommende, og det har han sådan set ikke det store imod.

– Jeg kan ikke sige, at jeg er træt af at spille mod Nordsjælland. Det er en kamp, og alt, jeg vil, er at spille. Så det betyder ikke noget, hvem det er imod.

Kampen mellem FC Nordsjælland og AGF fløjtes i gang mandag klokken 19.00 på Right to Dream Park i Farum.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P