3F Superligaen

Ærlig Vejle-træner om Nathan Trott: Urealistisk at han bliver

Nathan Trott har efterhånden haft to gode år i Vejle Boldklub. Meget tyder dog på, at han snart er færdig i oprykkerklubben.

Nathan Trott i kamp for Vejle Boldklub.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Fra West Ham til Vejle Boldklub.

På papiret er det nærmest uhørt, men det er altså en sådan aftale, der i snart to år har fundet sted hos oprykkerne i Vejle.

Nathan Trott blev nemlig lejet i West Ham i sommeren 2022, og her – i foråret 2024 – er det stadig den engelske keeper, der vogter målet i den stolte traditionsklub.

Til sommer er det dog formentlig slut.

Her udløber lejeaftalen mellem parterne igen, og Nathan Trott har imponeret i en sådan grad, at Vejle-cheftræner Ivan Prelec ikke længere kan se englænderen fortsætte i klubben.

– Det er urealistisk, at han bliver her. Og det er uanset, om vi bliver i Superligaen eller ryger ned i NordicBet Ligaen.

– Han er en målmand, som vi, baseret på hans evner og kvaliteter, vidste ville være et perfekt match til alt det, vi gerne ville have.

– Han er på et niveau, der er over vores klub – men han manglede spilletid.

– I denne sæson har han vist sine kvaliteter, og man ved aldrig. Men jeg er rimelig sikker på, at han vil til en større klub – men om det bliver West Ham, eller om de har tænkt sig at sælge ham, ved jeg ikke, siger Ivan Prelec til campo.dk.

Nathan Trott står til at have kontraktudløb med både Vejle Boldklub og West Ham til sommer. I vejle er der tale om et overstået lejeophold, mens den egentlige kontrakt ligger i Premier League-klubben.

West Ham har dog en option på at forlænge den 25-årige keepers aftale med to år.

Nathan Trott står noteret for 49 kampe i Vejles mål, mens det er blevet til en enkelt førsteholdskamp i West Ham.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P