Europa League

West Ham-stjerne fortsat tvivlsom til EL-returbrag

West Hams topscorer og engelske landsholdsspiller Jarrod Bowen har været ude med skade i flere uger. Han kan dog være tilbage torsdag aften i returopgøret mod Leverkusen, men beslutning træffes først i sidste øjeblik, lyder der det fra manageren.

Jarrod Bowen ligger skadet i græsset for West Ham i kamp mod Wolves
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

Han har været brandvarm i denne sæson for West Ham.

Jarrod Bowen er noteret for 19 mål i 40 kampe i indeværende sæson, men manager David Moyes har dog måtte kigge langt efter Bowen i april.

Den 27-årige angriber har misset de tre seneste kampe med en hofteskade, men han kan være tilbage til torsdagens vigtige returopgør i Europa League.

Her venter Bayer Leverkusen på London Stadium, hvor West Ham skal forsøge at slå tilbage fra første kamps 2-0-nederlag.

Bowen er netop begyndt at træne igen efter sin hofteskade, og det glæder den skotske manager.

– Det var fantastisk at se Jarrod derude til træning, men jeg er stadig ikke sikker på, om han vil være med i morgen. Beslutningen træffes sent, udtaler Moyes på onsdagens pressemøde forud for torsdagskampen.

Jarrod Bowen ligger skadet i græsset for West Ham i kamp mod Wolves
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

West Ham er ikke kommet på måltavlen de seneste to kampe, men selvom The Hammers desperat jagter mål, som kommer Bowen ikke i kamp, hvis han ikke er klar.

– Vi ville aldrig risikere nogle spillere, hvis der var risiko for en ny skade. Spillerens velfærd er vigtig. Jeg vil gerne have målscorere tilbage på banen, og Jarrod har været vores bedste målscore, lyder det fra 60-årige Moyes.

Kampen mellem West Ham og Bayer Leverkusen fløjtes op klokken 21 og kan ses på TV2 Play.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P