LaLiga

Medie: Barca har besluttet sig om fremtidig cheftræner

Ifølge det spanske medie Sport, så er ledelsen i FC Barcelona afklaret omkring, hvem der skal være cheftræner i den catalanske storklub til næste sæson.

Xavi står foran et sponsorskilt efter Barcelonas sejr over Cadiz i LaLiga
Foto: Jon Nazca/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Spekulationerne har været mange, lige siden Xavi annoncerede sin afgang i februar.

Historier om, hvem der skal afløse spanieren, når han træder af til sommer, har været allestedsnærværende, akkurat som det også er tilfældet i Bayern München og Liverpool.

I FC Barcelona har flere kandidater været nævnt, men nu lyder det til, at ledelsen i den spanske storklub er kommet frem til en form for afklaring.

Skulle Xavi vælge at blive i klubben, og dermed ændre sin beslutning fra i vinter, så forbliver han på trænerposten i Barcelona.

Lader han omvendt sin beslutning stå til trone, så er ledelsen i klubben klar til at forfremme reserveholdstræner og tidligere Barca-forsvarer Rafael Marquez til førsteholdet. Det erfarer det spanske medie Sport.

Xavi står foran et sponsorskilt efter Barcelonas sejr over Cadiz i LaLiga
Foto: Jon Nazca/Reuters/Ritzau Scanpix

Det er tidligere kommet frem, at Xavi havde tre forbehold i forhold til at forblive på trænerposten. Blandt andet skulle Barcelona fortsat bider skeer med Real Madrid i toppen af LaLiga og også levere et godt resultat i Champions League.

Denne uge giver afgørende svar på begge spørgsmål. Tirsdag er der returopgør i Champions League mod PSG, og med et nederlag kan Barcelona være færdige.

På søndag venter så Real Madrid i El Clásico, som aktuelt er otte point foran i toppen af LaLiga. Vinder madrilenerne, så synes det urealistisk, at Barcelona indhenter ærkerivalen.

Barcas reserver holder snor i Real Madrid med saksespark

FC Barcelonas returopgør i kvartfinalen mod Paris Saint-German fløjtes op tirsdag klokken 21 og kan ses på TV3+ og Viaplay.

Søndagens kamp mod Real Madrid spilles klokken 21.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P