LaLiga

Medie: Tre faktorer kan få Xavi til at blive i Barca

Tidligere på året annoncerede Xavi, at han stopper som cheftræner i FC Barcelona til sommer. Men nu melder spansk avis, at den 44-årige spanier kan blive, hvis tre vilkår imødekommes.

Xavi på bænken i FC Barcelona, hvor han kigger ud
Foto: Oscar Del Pozo/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Siden januar har det været kendt, at Xavi stopper i FC Barcelona.

Annonceringen kom i kølvandet på en lang række dårlige resultater, men siden er sejrene begyndt at komme i hus hos den catalanske storklub.

Blandt andet er FC Barcelona blandt de sidste otte hold i Champions League, og nu har melder spanske Sport, at tre vilkår kan få Xavi til at ændre sin beslutning.

Xavi har ellers været stålfast omkring, at han vil stoppe til sommer, men alligevel erfarer avisen ifølge Football Espana, at der er tre faktorer, som kan få Xavi til at blive.

Først og fremmest, så skal Barcelona fortsætte de gode takter og slutte sæsonen godt af. Det kræver blandt andet, at klubben spiller god fodbold på banen, og også giver ærkerivalen Real Madrid kamp til stregen i LaLiga og El Classico. Ligeledes nævner avisen også et godt resultat i Champions League er vigtigt.

Derudover agter Xavi ikke selv at bringe en fortsættelse på banen. Det skal komme fra ledelsen i Barcelona, som skal henvende sig hos Xavi, skriver Sport.

Xavi på bænken i FC Barcelona, hvor han kigger ud
Foto: Oscar Del Pozo/AFP/Ritzau Scanpix

Den tredje og sidste faktor handler om, at klubben stiller en garanti for Xavi om transfers i sommerens vindue.

Sport melder blandt andet, at ledelsen vendte tommelfingeren nedad til fire af Xavis transferønsker sidste sæson – blandt andet Real Sociedads Martin Zubimendi.

FC Barcelona møder Paris Saint-German i kvartfinalen i Champions League og indtager aktuelt andenpladsen i LaLiga – otte point efter Real Madrid.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P