‘Cold’ Palmer stjæler showet: Chelsea lammetæver Everton

I mandagens eneste Premier League-kamp gæstede Everton Stamford Bridge, hvor Sean Dyches tropper blev spillet ud af brættet, da Cole Palmer diskede op med en fornem opvisning, og flere Chelsea-profiler kom op og skændes. Se alle mål og highlights fra kampen her.

C. Palmer
13′
C. Palmer
18′
C. Palmer
29′
N. Jackson
44′
C. Palmer
64′
A. Gilchrist
90′
45′
90′
  • Tirsdag aften tog Chelsea imod Everton på Stamford Bridge. Her var der vigtige point på spil, da Everton er i fare for at få fratrukket yderligere to point, og dermed stadig i reel nedrykningsfare, imens Chelsea kæmper for at nå de europæiske placeringer

• På Stamford Bridge stjal Cole Palmer showet fuldstændigt, da den 21-årige englænder åbnede kampen ved at score hattrick på bare 30 minutter. Først en følt inderside fra kanten af feltet, derefter en ripost og til sidst en kæmpe brøler fra Pickford, som spillede bolden lige i fødderne på den iskolde Chelsea-stjerne

• Kort før pausen var kampen så godt som afgjort, da Nicolas Jackson gjorde det til 4-0. Efter en times spil fik Chelsea tildelt et straffespark, hvorefter der opstod skærmydsler omkring, hvem der skulle tage dette. Diskussionen vandt Cole Palmer, og han gjorde det til 5-0. Sent i opgøret lukkede og slukkede unge Alfie Gilchrist med sit første Premier League-mål nogensinde

• Med sejren kriger Chelsea videre i sin jagt på europæisk fodbold, hvor der nu er tre point op til Newcastle på femtepladsen, imens Everton blot har to point ned til Luton, som ligger under nedrykningsstregen

Chelsea 1-0 Everton (Cole Palmer, 12′):

Chelsea 2-0 Everton (Cole Palmer, 18′):

Chelsea 3-0 Everton (Cole Palmer, 28′):

Chelsea 4-0 Everton (Nicolas Jackson, 44′):

Se alle mål og highlights i videoen over artiklen!

Chelsea 5-0 Everton (Cole Palmer, 63′):

Chelsea 6-0 Everton (Alfie Gilchrist, 90+1′):