Jupiler Pro League

Av, Anderlecht: Stjernespiller ude for resten af sæsonen

Anderlecht tog en vigtig vigtig sejr i toppen af den belgiske Jupiler Pro League, da Royale Union blev slået søndag. Men sejren kom ikke uden en pris. For stjernen Thorgan Hazard måtte udgå med en slem knæskade.

Thorgan Hazard bæres ud fra stadion efter skade
Foto: Virginie Lefour/AFP/Ritzau Scanpix

Pilen peger den rigtige vej for Anderlecht, som efter en hård start søndag spillede sig på førstepladsen i Jupiler Pro League.

Det skete, da førstepladsen Union Royale blev besejret med 2-1, blandt andet takket være en kasse fra danske Kasper Dolberg.

Desværre for Dolberg, danskerne og resten af Anderlecht så måtte den belgiske stjernespiller Thorgan Hazard lade sig udskifte efter 37 minutter.

Mandag giver klubben nyt om stjernen.

Anderlecht skriver på sin hjemmeside, at Hazard måtte forlade banen søndag på grund af en knæ skade, og mandag er den 31-årige belgier undersøgt.

Her har en scanning vist, at Hazard har beskadiget det forreste ledbånd i sit knæ. Dermed er offensivspilleren færdig for sæsonen, og Anderlecht forventer, at han holdes ude i lang tid.

Thorgan Hazard bæres ud fra stadion efter skade
Foto: Virginie Lefour/AFP/Ritzau Scanpix

Hazard skal igennem yderligere undersøgelse i løbet af ugen, som skal fastlægge, hvor lang en genoptræningsperiode, han skal igennem.

Belgieren kom til Anderlecht forud for denne sæson fra tyske Dortmund. Han er noteret for 22 kampe i den belgiske liga med fire mål og seks oplæg til følge.

Dolberg-dong: Anderlecht stryger til tops

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P