AC Milan snubler- Inter kan stjæle mesterskabet i Milano

AC Milan smed søndag point ude mod et af bundholdene i Serie A – og hjælper dermed Inter yderligere på vej mod mesterskabet.

AC Milans spillere ærgrer sig efter pointdeleren mod Sassuolo.

Inter var i forvejen på sikker kurs mod det italienske mesterskab.

Søndag kom man det dog et skridt nærmere, da Serie A’s nummer to, AC Milan, smed point ude mod Sassuolo.

Den kamp endte således 3-3.

Det undertippede hjemmehold kom suverænt fra start, og allerede i det 10. minut havde man bragt sig foran med 2-0 mod gæsterne fra Milano.

AC Milan fik dog reduceret i det 20. minut, så stillingen ved pausen var 2-1.

Kort efter pausen scorede Armand Lauriente for anden gang i kampen, og så var AC Milan pludseligt nede med to mål igen.

Med en time spillet fik AC Milan reduceret til 3-2, og i det 84. minut udlignede Noah Okafor til 3-3.

Det blev dog ikke til flere mål for gæsterne, der dermed sætter to point over styr.

Danske Simon Kjær startede inde og blev skiftet ud sammen med to holdkammerater i det 55. minut.

Inter spiller senere søndag hjemme mod Cagliari og kan her bringe sig 16 point foran AC Milan med seks runder tilbage.

Skæbnen vil det, at netop AC Milan og Inter tørner sammen i næste runde.

Her har førstnævnte hjemmebanefordelen på klubbernes fælles stadion, San Siro.

Alt andet end en AC Milan-sejr i den kamp vil sende mesterskabet til Inter, der i givet fald kan få lov til at løfte trofæet som udehold på egen hjemmebane.