Premier League

Medie: Arsenal-fans risikerer livstidskarantæne

I tirsdagens Champions League-brag mellem Arsenal og Bayern München måtte de tyske gæster ikke have fans med, fordi de skulle afsone en UEFA-straf. Alligevel var der Bayern-fans tilstede, og det kan få kæmpe konsekvenser for nogle Arsenal-fans.

Arsenal Logo

Det var et rødt hav, der fyldte tribunerne på Emirates.

I tirsdagens kæmpe Champions League-opgør mellem Arsenal og Bayern München, der endte 2-2, måtte Bayern ikke have fans med til London.

Det måtte de ikke, fordi klubben afsonede en UEFA-dom, der blev udstedt, efter Bayern-fansene havde brugt pyroteknik og kasteobjekter, da de gæstede Lazio i Champions League.

Men der var Bayern-fans tilstede – og det kan få kæmpe konsekvenser for en række Arsenal-tilhængere.

Ifølge Sun Sport har Arsenal indledt en efterforskning, der skal afdække, hvilke af klubbens fans, der har solgt deres billetter til Bayern-fans.

Og skal man tro det engelske medie, har Arsenal i sinde at stange livstidskarantæner fra Emirates ud til alle dem, der har gjort sig skyldige i det ulovlige billetsalg.

Det var også noget af et brag, som de fans, der havde solgt billetterne gik glip af. Som tidligere beskrevet endte kampen 2-2, og der er dermed stadig alt på spil i returkampen.

Det altafgørende returopgør spilles onsdag den 17. april på Allianz Arena. Kampen kan ses på TV3 Sport og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P