Europa League

Tengstedt med stor rolle i Benfica-sejr mod Marseille

Casper Tengstedt befandt sig i den assisterende rolle til det første af Benficas to mål, da det portugisiske mandskab torsdag aften tilkæmpede sig en smal sejr mod Marseille i Europa League.

Casper Tengstedt dribler løs for Benfica, da Marseille var på besøg.

Det var spændende helt indtil slutfløjt.

Det var en ekstremt tæt kamp, som Benfica og Marseille spillede torsdag aften i Europa League, da hjemmeholdet fra Lissabon sejrede 2-1.

En af de afgørende faktorer i Benficas smalle sejr var danske Casper Tengstedt, der igen formåede at spille sin holdkammerat god.

Det gjorde Tengstedt i det 16. minut, da han fandt sin holdkammerat Rafa Silva, som sendte Estadio da Luz i ekstase.

Den argentinske kæmpestjerne, Angel Di Maria, udbyggede i det 52. minut hjemmeholdets føring, da han bragte dem på 2-0.

I det 67. minut var alletiders Europa League-topscorer, Pierre-Emerick Aubameyang, på pletten, da han reducerede. Dermed udbyggede den gabonesiske angriber sin føring som historiens mest scorende spiller i turneringen.

Den historiske angribers mål var dog ikke nok for Marseille, der på trods af en brag indsats må rejse hjem med et 2-1 nederlag i bagagen.

Dog er der ikke mange fans, der skal tage turen hjem fra Portugal. Det så nemlig længe ud til, at det ikke ville være muligt for Marseille-fans at deltage i festlighederne.

Returkampen skal spilles torsdag den 18 april klokken 21.