NordicBet Ligaen

Medie: Amerikanere vil købe sig ind i AaB

NordicBet Liga-klubben AaB kan sandsynligvis se frem til at få en ny investor med ombord i den nærmeste fremtid.

Melker Widell hepper på Malmø i mesterskabskampen i Sverige. Han drømmer om at spille for dem igen en dag
Foto: AaB
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der er godt gang i den i AaB for tiden.

Tirsdag kom det frem, at klubikonet Rasmus Würtz forlader klubben ved udgangen af maj måned, mens rygter om et snarligt exit for cheftræner Oscar Hiljemark også ramte senere på dagen.

Og sent tirsdag aften blev det så til alle gode gange tre. Her kunne det store amerikanske medie Bloomberg afsløre, at AaB formentligt snart får ny amerikansk investor.

I slutningen af marts måned kunne AaB fortælle, at Sports Strategy Excellence 22, også kaldet SSE22, der i forvejen ejer cirka 20 procent af klubben, nu øger sin ejerandel.

Fremover vil SSE22 eje 50,5 af den nordjyske traditionsklub, og her ser det altså ud til, at de snart får selskab af en amerikansk investor.

Bloomberg oplyser således, at MLS-klubben, der til dagligt har danske Mikael Uhre på holdkortet, Philadelphia Union, er blandt flere parter, der er gået sammen om at støtte op om SSE22’s bud på AaB, som altså øger ejerandelen til over 50 procent.

I Bloombergs artikel fremgår det, at mediet har været i kontakt med en unavngiven talsperson fra MLS-klubben. Herfra lyder det:

– Vi vurderer altid internationale muligheder og mulige partnerskaber for at udvide vores sportslige engagement og ekspertise, siger en talsmand for Philadelphia Union, som er ejet af ejendomsmægleren Jay Sugarman.

I forbindelse med SSE22’s opkøb af yderligere aktier af AaB tilføres lidt over 45 millioner kroner til AaB A/S.

Würtz-afsked vidner om klar tendens: Ærgerligt for AaB

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P