3F Superligaen

Randers-boss bekræfter exit: Egho færdig til sommer

Seks år i Randers FC slutter til sommer for Marvin Egho, når hans kontrakt i Randers udløber. Det fortæller sportsdirektøren i klubben til campo.dk, og giver samtidig en kort opdatering på kontraktsituationen hos anfører Björn Kopplin og målmandsprofilen Patrik Carlgren.

Marvin Egho spillede sin kamp nummer 100 og fik en buket af Randers FC's sportslige og kommercielle direktør Søren Pedersen inden superligakampen mellem Randers FC og OB på Cepheus Park Randers
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk
Denne historie udkom først på campo.dk

Marvin Egho har endnu ikke tørnet ud for Randers i 2024.

Kommer han ikke på banen i løbet af forårets sidste otte kampe, så blev kampen mod AGF i september 2023 østrigerens sidste for klubben.

Den 29-årige angribers kontrakt udløber nemlig til sommer, og tidligere på mandagen kom det frem, at AC Horsens øjensynligt gafler Marvin Egho.

Og Søren Pedersen, sportslig direktør i Randers FC, bekræfter overfor campo.dk, at Marvin Egho forlader klubben til sommer efter seks år i det kronjyske.

Pedersen ønskede ikke at kommentere på den nye destination for Marvin Egho, men adspurgt, om østrigeren er færdig i Randers til sommer, var svaret klart.

– Ja, det kan jeg godt bekræfte, udtaler Pedersen til campo.dk.

Dermed er vejen banet for et skifte på en fri transfer for Egho til sommer, og derfor skal AC Horsens ikke købe østrigeren fri af kontrakten i klubben.

Marvin Egho spillede sin kamp nummer 100 og fik en buket af Randers FC's sportslige og kommercielle direktør Søren Pedersen inden superligakampen mellem Randers FC og OB på Cepheus Park Randers
Egho får her overrakt blomster efter at have rundet 100 kampe for Randers i 2021. Til sommer er østrigeren færdig i klubben. Han er aktuelt noteret for 154 i klubben. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Egho kom til klubben i 2018, og han er ikke det eneste velkendte navn, hvis kontrakt udløber efter sæsonen. Også anfører Björn Kopplin og førstemålmand Patrik Carlgren er kontraktløse til sommer, men her arbejder sportsdirektøren på en ny kontrakt.

Medie: Marvin Egho nærmer sig NordicBet Liga-skifte

– Vi er i dialog med dem om forlængelse. Det er noget af det, vi skal finde ud af i løbet af de kommende måneder i foråret, lyder det fra Søren Pedersen.

Randers vandt i weekenden over Hvidovre i Kvalifikationsspillet i 3F Superliga.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P