Randers sled sig til sejr i Hvidovre efter flot første halvleg

Hvidovre er fortsat uden sejr på hjemmebane, efter de søndag tabte til Randers FC i en kamp, der for østjyderne blev unødigt spændende.

Randers FC-angriberen Mohamed Fuseini i kampen mod Hvidovre.
M. Kaalund
47′
M. Fuseini
3′
M. Fuseini
13′
S. Odey
90′
45′
90′
  • At søndagens kamp mellem Hvidovre og Randers FC i det hele taget blev spændende, det har Randers kun sig selv at takke for

• Kronjyderne var allerede efter 13 minutters spil foran 0-2, da Mohamed Fuseini, der senest scorede hattrick mod Lyngby, hurtigt blev dobbelt målscorer, men trods flere store chancer formåede gæsterne ikke at udbygge føringen før pausen
  • Derfor blev kampen straks fra anden halvlegs start spændende, da Mads Kaalund straks fra start reducerede, og hjemmeholdet kom generelt markant bedre med i kampen. Først i kampens overtid lukkede Stephen Odey endegyldigt kampen med sin scoring til 1-3

Hvidovre 0-1 Randers (Mohamed Fuseini, 3′):

Hvidovre 0-2 Randers (Mohamed Fuseini, 13′):

Hvidovre 0-2 Randers (Mohamed Fuseini med kæmpe afbrænder, 35′):

Hvidovre 1-2 Randers (Mads Kaalund, 47′):