3F Superligaen

Medie: Marvin Egho nærmer sig NordicBet Liga-skifte

Randers FC’s angriber Marvin Egho er angiveligt tæt på at nå til aftale med NordicBet Liga-klubben AC Horsens. Det erfarer det lokale medie Horsens Folkeblad mandag.

Marvin Egho har dialog med andre klubber end sin nuværende klub i Randers FC
Foto: Randers FC
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han har spillet i Randers FC siden 2018, men til sommer er det slut for østrigske Marvin Egho.

Angriberens kontrakt i Kronjylland udløber og den bliver tilsyneladende ikke fornyet. Men østrigerens nye klub ligger kun en smuttur ned af den østjyske motorvej.

For ifølge Horsens Folkeblad så henter AC Horsens angiveligt den 29-årige angriber til Nordic Bet Ligaens aktuelle niendeplads.

Marvin Egho er noteret for 154 kampe i den lyseblå Randers-trikot, men den seneste optræden ligger tilbage i september.

Egho kom til klubben fra slovakiske Spartak Trnava og har siden scoret 32 kasser for den kronjyske klub. AC Horsens har haft godt gang i svingdøren i januars transfervindue, hvor der både blev sagt farvel til først topscorerne og siden er cheftræneren også røget på porten.

Marvin Egho har dialog med andre klubber end sin nuværende klub i Randers FC
Foto: Randers FC

I den nye sæson overtager Brøndbys nuværende assistenttræner Martin Retov tøjlerne i den østjyske klub – og meget tyder altså på, at det bliver med Marvin Egho i truppen efter sommer.

AC Horsens ligger i skrivende stund otte point over nedrykningsstregen, og meget skal altså gå galt, hvis Den Gule Fare skal ende på nedrykningspladserne.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P