2. Division

Esbjerg fB skal i rekonstruktion – igen

Den amerikanske ejer af Esbjerg fB led mandag et større nederlag ved skifteretten i Esbjerg. Nu sendes 2. divisionsklubben i skifteretten på ny.

Esbjerg fB Logo
Foto: Esbjerg fB

Tovtrækkeriet om Esbjerg fB fik sig et nyt og markant kapitel mandag.

Således er 2. divisionsklubben nu igen sendt i rekonstruktion.

Det er udfaldet af mandagens møde i skifteretten i Esbjerg, hvor den amerikanske ejerkreds skulle forsøge at forsvare sit ejerskab af klubben. Det skriver både bold.dk og jv.dk.

Der blev – desværre for dem – ikke fremført tilstrækkeligt gode argumenter for, at man har både penge og planer, der kan sikre klubbens eksistens.

Altså sejrede styregruppen bestående af lokale erhvervsfolk, der nu er ét skridt nærmere en overtagelse af aktiemajoriteten i Esbjerg fB.

Som der tidligere er blevet skrevet om, mener styregruppen at have fundet 50 millioner kroner, som skal bruges til at sikre driften af den tidligere superligaklub, der lige nu topper 2. division.

I seneste udmelding lød det, at man også var gået i gang med at søge tilsagn om flere penge, da klubben fortsat bløder økonomisk.

Esbjerg fB blev sidst i februar sendt i rekonstruktion første gang, som følge af en begæring af kreditoren EfB Ejendom.

Pacific Media Group, de amerikanske ejere, kærede dog dommen og fik medhold, fordi Paul Conway, der står i spidsen for gruppen, ikke selv var tilstede ved skifteretten.

Sidst i marts blev EfB derfor taget ud af rekonstruktion igen, men har altså ikke nået at komme frem til en god nok plan til, at man undgik at blive sendt tilbage under rekonstruktion på ny.

JydskeVestkysten skriver, at Esbjerg fB risikerer at løbe tør for penge i foråret. Der er sågar risiko for, at spillernes lønninger ikke kan blive betalt allerede ved udgangen af april.

Esbjerg fB vandt i 2018/19-sæsonen bronze i Superligaen. Aktuelt topper klubben 2. division suverænt.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P