3F Superligaen

Lerager om guldchancer: Ville være useriøst at svare på

F.C. Københavns drømme om et tredje danske mesterskab i træk led søndag et gevaldigt knæk, da de for anden kamp i træk tabte.

Lukas Lerager i duel med spiller fra FC Nordsjælland.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Otte point til førstepladsen.

Sådan kan pointefterslæbet for F.C. København lyde mandag aften, når Brøndby har spillet i Silkeborg.

Det er et resultat af københavnernes andet nederlag ud af lige så mange mulige i mesterskabsspillet, da de søndag tabte til FC Nordsjælland i Farum.

Hvorvidt københavnerne stadig er i spil til at gentage de seneste to sæsoners mesterskab, det havde Lukas Lerager ikke lyst til at svare på umiddelbart efter kampen på kunstgræsbanen i Farum søndag.

– Jeg har lige spillet en fodboldkamp, og så langt er jeg ikke lige, så det gider jeg ikke svare på lige nu. Det ville være useriøst, når jeg lige har tabt en fodboldkamp, sagde en fattet fra Lukas Lerager efter kampen til Discovery+.

Gulddrømmene smuldrer for FCK efter nederlag i Farum

FCK-midtbanemotoren ærgrede sig efter kampen over, at de forsvarende mestre ikke læste nordsjællændernes taktik noget tidligere i kampen.

– Det første mål må aldrig ske. Det er pissefrustrerende, og det er 2-0-målet også. Vi kunne jo se i de første ti minutter, at de forsøgte at lokke os frem og så spille i bagrummet, så det skal vi læse tidligere.

– Vi skal også putte vores egne chancer ind, og det gør vi ikke i dag, men pissefrustrende, det synes jeg, lød det fra Lerager.

F.C. Københavns næste opgave er en udekamp mod FC Midtjylland, som de allerede har mødt tre gange i denne sæson. I begge superligakampe har københavnerne tabt 2-0, mens FCK trak sig sejrrigt ud af klubbernes møde i Oddset Pokalen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P