3F Superligaen

Gulddrømmene smuldrer for FCK efter nederlag i Farum

F.C. Københavns drømme om at vinde det danske mesterskab for trejde sæson i træk led søndag aften endnu et knæk, da FC Nordsjælland spillede sig ind medaljekampen med en sejr over københavnerne. Se mål og highlights fra kampen her.

FC Nordsjællands Ibrahim Osman i duel med Kevin Diks fra FCK.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
FC Nordsjælland
FC Nordsjælland
v v u t v
2 : 1
Slut
FC København
FC København
t t v v t
I. Osman
22′
M. Ingvartsen
29′
O. Óskarsson
47′
Første halvleg
club logo club logo
45′
Anden halvleg
club logo club logo
90′
  • En gentagelse af de seneste to sæsoners mesterskaber ser mere og mere usandsynlig ud for F.C. København, der har åbnet mesterskabsspillet med to nederlag, efter de forsvarende mestre søndag aften tabte 2-1 til FC Nordsjælland

  • Ibrahim Osman er fortid i Superligaen til sommer, men det afholdt ikke ghaneseren fra at åbne scoringen søndag på Right to Dream Park, da han mødte et hjørnespark ved forreste stolpe og dirigerede bolden i mål

  • Marcus Ingvartsen fordoblede efter en halv time, da en blokering faldt ned for fødderne af ham. Roony Bardghji fik i første halvlegs tillægstid muligheden fra straffesparkspletten, men svenskeren sparkede på opstanderen
  • Spændingen kom dog tilbage i kampen allerede ét minut inde i anden halvleg, da FCN.-anfører Kian Hansen trådte i bolden på midterlinjen. Det blev straffet af Orri Oskarsson, der rundede Andreas Hansen og scorede i det tomme mål

  • Med nederlaget kan F.C. Københavns hul op til Brøndby på førstepladsen blive udbygget til otte point, hvis rivalerne vinder mandag mod Silkeborg. Samtidig nærmer FC Nordsjælland sig på fjerdepladsen, hvor de nu kun har to point op til de forsvarende mestre

Mål og highlights fra denne kamp følger..

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P