3F Superligaen

BIF-stopper: Alle kampe på Brøndby Stadion er must win

Rasmus Lauritsen og Brøndby kan mandag generobre førstepladsen i Superligaen, når de hjemme tager imod Silkeborg i en af mange must win-kampe i den resterende del af sæsonen.

Brøndby-stopper Rasmus Lauritsen i duel med Silkeborgs Tonni Adamsen.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Brøndby har vundet fire af sine seneste fem kampe mod Silkeborg.

Mandag aften kan de blå-gule tage den tredje sejr over midtjyderne i indeværende sæson, når Kent Nielsen og kompagni gæster Brøndby Stadion.

Ligesom det gælder for de efterfølgende fire hjemmekampe i Superligaen, så er også kampen mod Silkeborg en must win-kamp. Det slår Brøndby-stopper Rasmus Lauritsen fast.

– Hver gang vi spiller her på Brøndby Stadion, så er det en must-win-kamp. Det bliver det også mod Silkeborg, men vi har stor respekt for dem og ved, at hvis vi ikke spiller vores spil, så er det også et rigtig dygtigt hold, så vi skal bare være der fra start, lyder det fra Lauritsen.

Brøndby har ikke tabt en superligakamp siden slutningen af september, og holdet går ind til kampen med en derbysejr i Parken i frisk erindring.

Kent Nielsen før Brøndby: Vi møder Danmarks bedste hold

Nu er det vigtigt for holdet at holde momentum og ikke sløse i kampen mod Silkeborg.

– Det er altafgørende. Vi vinder en kamp sidst – fantastisk – men går vi ud og sløser næste gang, så er man et helt andet sted oppe i hovedet, så det er en super vigtig kamp, og det bliver en sindssygt spændende periode, hvor det bare er vigtigt, at vi tager vores point, og selvfølgelig skal vi vinde mandag, siger Lauritsen til Brøndby TV.

Brøndby kan med en sejr over Brøndby søndag generobre førstepladsen fra FC Midtjylland, der søndag tog den med en sejr i AGF. En Brøndby-sejr vil også betyde, at holdet skaber et forspring på hele otte point ned til rivalerne fra F.C. København, som søndag tabte til FC Nordsjælland.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P