Nordamerika

Inter-træner om Messi-skade: Tager stilling i dag

Lionel Messi blev skadet i Inter Miamis seneste kamp i CONCACAF Champions Cup. Træner Gerardo Martino ved dog endnu ikke, om han skal spille mod Monterrey natten til torsdag.

Lionel Messi varmer op til Inter Miamis MLS-kamp mod Orlando City.
Foto: Chris Arjoon/AFP/Ritzau Scanpix

Inter Miami har måtte undvære Lionel Messi de seneste tre kampe.

Den argentinske troldmand blev skadet i CONCACAF Champions Cup-ottendedelsfinalen mod Nashville SC den 14. marts.

Natten til torsdag gælder det kvartfinalen i selvsamme turnering, hvor Inter Miami skal møde mexicanske Monterrey – og her er Messi måske med, vurderer cheftræner Gerardo Martino.

– Vi finder ud af det i morgen (onsdag, red.), siger Martino til The Athletic tirsdag.

Inter-træneren, der tidligere har stået i spidsen for både FC Barcelona og det argentinske landshold, fortæller videre, at de bliver nødt til at være påpasselige med Messis skade.

– Vi har en meget vigtig kamp (mod Monterrey natten til torsdag, red.), men vi bliver nødt til at huske på, at vi kun er i starten af april, og det er kun begyndelsen (af sæsonen, red.) for os, og vi skal ikke risikere vores spilleres fysiske helbred.

– Det, vi beslutter, er, hvad der er bedst for Leo – ligesom enhver anden spiller – og derfra vil vi tage den rette beslutning, lyder det fra Gerardo Martino.

Lionel Messi har i denne sæson scoret fem mål og lagt op til yderligere to i fem kampe i alle turneringer.

Messi åbner op om betingelser for et karrierestop

Kampen mellem Inter Miami og Monterrey er den første af to kvartfinaler i Champions Cup og spilles torsdag nat klokken 02:00 dansk tid.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P