Championship

Leicester præsenterer underskud: Får konsekvenser

Leicester City, der i øjeblikket undersøges for finansielle regelbrud af det engelske fodboldforbund, præsenterer et underskud på 780 millioner kroner.

780 millioner kroner før skat.

Så stort er Leicesters underskud for regnskabsåret 2022/23.

Det er en reducering af underskuddet fra det forgangne regnskabsår, der lå på 92,5 millioner pund – eller 804 millioner kroner.

De 780 millioner inkluderer salg af Wesley Fofana, der blev solgt for lidt over 700 millioner kroner, og James Maddison, der blev skippet videre til Tottenham for knap 350 millioner kroner.

Det er selvsagt en svær tid for Mads Hermansens engelske klub, der efter flere sæsoner i Premier League sidste år måtte rykke ned i Championship.

Noget, som Leicesters direktør, Susan Whelan, kommenterer på.

– Efter en vedvarende periode med vækst og succes for klubben det sidste årti var 2022/23-sæsonen et signifikant tilbagefald, hvis konsekvenser vi vil få at føle i noget tid fremover.

– Vi må nu fokusere på genopbygning og at komme tilbage og cementere os i Premier League, siger hun til klubbens egne kanaler.

Leicester står lige nu anklaget af Premier League for brud på de økonomiske regler, men har stillet spørgsmålstegn, hvorvidt det er Premier League eller English Football Leagues (EFL), der kan anklage.

Ifølge journalist Ben Jacobs skal Leicester sandsynligvis nå at sælge nogle spillere inden den 30. juni, hvis ikke der skal flere anklager på bordet.

Mads Hermansen fremhæves efter ny Leicester-bommert

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P