Championship

Mads Hermansen fremhæves efter ny Leicester-bommert

Leicester har ligget solidt til oprykning gennem hele sæsonen, men klubben er aktuelt i en resultatmæssig krise. Lørdag blev den forværret , da danskerklubben tabte til Bristol, men efter kampen var alligevel pæne ord til danske Mads Hermansen.

Mads Hermansen under træningen i Helsingør, mandag den 18. marts 2024. Holdet møder lørdag Schweiz i en venskabskamp forud for EM.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

De har længe lignet en stensikker oprykker til Premier League, men de seneste måneder har langtfra været gode for Leicester City.

Klubben havde inden denne runde blot vundet én af de seneste fem kampe i den næstbedste engelske række. Fredag eftermiddag blev statistikken forværret.

The Foxes tabte 1-0 til Bristol City, som inden kampen lå midt i rækken, og dermed er Leicester nu væk fra toppladserne i Championship.

Efter kampen var der alligevel ros til Mads Hermansen i målet, som altså måtte lade sig passere på Anis Mehmetis scoring i det 73. minut.

– Han var som altid rolig på bolden på trods af, at der til tider manglede afleveringsmuligheder. Han var heller ikke bange for skælde sit forsvar ud for det, skriver engelske Leicester Mercury, som følger klubben tæt.

– Med hænderne havde han to stærke og afværgede redninger i første halvleg, og han var på rette sted for at samle flere mindre farlige forsøg op, men havde ingen chance med Mehmetis flotte scoring.

Mads Hermansen under træningen i Helsingør, mandag den 18. marts 2024. Holdet møder lørdag Schweiz i en venskabskamp forud for EM.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Avisen uddeler karakteren syv til Hermansen, hvilket er højest af alle Leicester-spillere fra lørdagens kamp. Den høje bedømmelse bakkes op ad avisens læsere, som også har tildelt den 23-årige målmand den bedste vurdering.

Leicester har to point op til Ipswich på rækkens førsteplads. Næste opgave for Hermansen og co. er på mandag hjemme på King Power Stadium mod Norwich.

Mads Hermansen skiftede til Leicester i sommer fra Brøndby. Her har fynboen holdt buret rent 12 gange i 37 kampe i Championship.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P