Eliteserien

Emil Frederiksen på tavlen for Rosenborg i sæsonåbner

Rosenborg-træner Alfred Johansson foretog to helt rigtige indskiftninger, da de mangedoble norske mestre mandag åbnede den nye sæson med en sejr over Sandefjord.

Fire minutter og 14 minutter.

Så lang tid skulle henholdsvis Ole Sæter og Emil Frederiksen bruge på at score, efter de hver især var blevet indskiftet i Rosenborgs sæsonåbner i Eliteserien.

Foran 14.605 tilskuere hjemme på Lerkendal så Trondhjem-klubben længe ud til at komme sløjt fra start i den nye sæson, men det ændrede den tidligere FCK-træner altså på med to vigtige indskiftninger.

Efter 64 minutters spil tog netop-indskiftede Ole Sæter chancen fra 30 meters afstand, hvorfra han kanonerede bolden i mål til 1-0.

Med ni minutter tilbage af kampen blev danske Emil Frederiksen skiftet ind, og i fem minutters overtid gjorde han det så til 2-0, da han på banen, der dårligt kan karakteriseres som et græstæppe, rundede Sandefjord-målmanden og efterfølgende scorede i det tomme mål.

Med sejren lægger Rosenborg sig selvsagt i toppen af Eliteserien med tre point. Her ligger de sammen med Molde, Brann, Bodø/Glimt, Kristiansund og Haugesund, der alle har fået en sejr i sæsonåbneren.