Premier League

Thomas Frank efter remis mod United: Kun én rigtig vinder

Det var en hæsblæsende affære, der fandt sted på Gtech Community Stadium lørdag aften. Brentford vadede i chancer mod Manchester United, men det endte i uafgjort efter to sene scoringer. Efter kampen var Thomas Frank ganske skarp i et interview med engelske Sky Sports.

Thomas Frank råber fra sidelinjen i kampen mod Manchester United.
Foto: Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

De vadede i chancer – men skarpheden manglede fra Thomas Franks Brentford.

Derfor endte det også uafgjort, da Londonklubben lørdag aften fik besøg af Manchester United. Kampen endte 1-1 efter to sene scoringer.

Efter kampen var den danske cheftræner også helt målløs over, at hans krigeriske mandskab ikke havde sikret ‘bustoppet i det vestlige London’, som Frank ynder at kalde klubben, alle tre point.

– Der kunne kun være en vinder i den kamp – og det var os. Men så kom vi bagud i det 96. minut, og jeg var lige ved at miste troen på fodbold. Heldigvis fik jeg den tilbage kort efter.

– Det var en vanvittig flot præstation. Hele vores firebackkæde var ude med skader, men alligevel dominerede vi kampen totalt, lød det fra Frank, da han blev interviewet af britiske Sky Sports efter kampen.

For at understrege hvor dominerende en indsats, der var tale om, søgte danskeren mod rekorder, som han mener, at klubben smadrerede i kampen.

– Vi havde flest skud af alle hold nogensinde i en Premier League-kamp(31 skud, fem indenfor rammen, red.). Det er sindssygt, at vi ikke vandt, uddybede Frank overfor Sky Sports.

Selvom Frank også sluttede interviewet med at udtrykke, at han var enormt stolt over spillernes indsats, havde det virkelig hjulpet klubben med tre point.

Lige nu har Brentford nemlig kun fem point ned til nedrykningsstregen, der er tæt belejret af Nottingham Forest og Luton.

United kunne ligeledes godt have brugt pointene på en dag, hvor begge deres konkurrenter om top-4 vandt. Aktuelt har United otte point op til Tottenham, der ligger nummer fem.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P