Gigantisk nedtur i Chelsea – smider sejren mod Burnley

Cole Palmer gjorde igen sit for at sikre Chelsea sejren, men Londonklubben snublede to gange mod gæsterne fra Burnley.

Burnley-spillerne fejrer, at man får point med fra Stamford Bridge, da man har spillet 2-2 mod Chelsea.
C. Palmer
44′
C. Palmer
78′
J. Cullen
47′
D. O'Shea
81′
45′
90′
  • Lørdag blev endnu et resultat til perlerækken af skuffelser for Chelsea, da man ikke formåede at hente alle tre point mod gæsterne fra Burnley

• Cole Palmer gjorde ellers sit for at sikre sig, at alle pointene ville tilfalde Chelsea. I det 44. minut scorede englænderen nemlig sit 15. sæsonmål. I første halvleg blev det også til to røde kort til gæsterne, da både træner, Vincent Kompany, og Lorenz Assignon så rødt

• I anden halvleg gik det galt for Chelsea, da Burnley først udlignede i det 47. minut. I det 78. minut forsøgte Palmer sig igen som Chelseas helt, da han scorede til 2-1. Men i det 81. minut faldt kampens sidste mål, da gæsternes Dara O’Shea udlignede til 2-2

Chelsea 1-0 Burnley (Palmer, 44′):

Chelsea 1-1 Burnley (Cullen, 47′):

Se de resterende højdepunkter i det samlede sammendrag øverst i artiklen.