Allsvenskan

Medie: Frederik Winther scorer millioner på klubskifte

Torsdag kom det frem, at Frederik Winther skifter tyske Augsburg ud med svenske Hammarby, og i den forbindelse har danskeren scoret et stort millionbeløb.

Frederik Winther i Superliga-kampen mellem Randers FC og Brøndby IF.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det har ikke været en billig omgang for Allsvenskan-klubben Hammarby.

Torsdag kom det frem, at svenskerne havde sikret sig en aftale med danske Frederik Winther, der skifter til klubben fra tyske Augsburg.

Og skal man tro meldingerne fra svenske FotbollDirect, så er det en handel, der har beløbet sig i en samlet pris på omkring 7 millioner danske kroner.

Omkring fire af millionerne er gået til Augsburg. Det er dét, tyskerne har krævet for at lade Frederik Winther gå.

De resterende 2,5 til 3,25 millioner kroner er ifølge mediet gået direkte ind på Frederik Winthers bankbog som en såkaldt sign on-bonus.

Foruden et anseeligt millionbeløb skulle aftalen også indeholde andre klausuler. Blandt andet virker en retur til Augsburg i fremtiden ikke som umuligt for Frederik Winther.

Augsburg kunne nemlig i forbindelse med transferen fortælle, at man i aftalen med Hammarby har en tilbagekøbsklausul indskrevet.

Det beskrives ikke nærmere, hvad klausulen helt konkret indeholder, men klubbens sportsdirektør, Marinko Jurendic, slår fast, at Winther fortsat vil være interessant at følge med henblik på en mulig ny aftale i fremtiden.

Frederik Winther skiftede til Augsburg tilbage i sommeren 2020, og opholdet i det tyske har siden budt på en række udlejninger. I alt blev det blot til syv kampe for klubbens førstehold.

Frederik Winthers nye aftale med Hammarby gælder for de kommende fire år.

Medie: Storklub opgiver – Xabi Alonsos fremtid på plads

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P