Bundesligaen

Medie: Storklub opgiver – Xabi Alonsos fremtid på plads

Liverpool, Bayern München og Real Madrid har alle været meldt interesseret i at hente Xabi Alonso ind som ny cheftræner. Nu skulle Alonsos fremtid være afklaret.

Xabi Alonso på sidelinjen for Bayer Leverkusen i Bundesliga-kampen imod Freiburg.
Foto: Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Bliver det Liverpool… eller Bayern München… eller måske endda Real Madrid.

I løbet af året 2024’s første måneder har rygterne floreret, når det kommer til Bayer Leverkusen-succestræneren, Xabi Alonso.

Tre europæiske giganter har kæmpet om den 42-årige spanier, men nu kan rygterne angiveligt falde lidt til ro igen. I hvert fald skriver både The Times og The Telegraph nu, at Xabi Alonso har fremtiden på plads.

Indgangsvinklen fra de to medier har været på Liverpool, og her kan begge berette det samme. Xabi Alonso kommer ikke til at skifte til Liverpool til sommer.

Senest forlød det, at Xabi Alonso kun havde planer om at forlade Bayer Leverkusen, hvis det var til fordel for Bayern München. Men også disse rygter kan ifølge medierne afblæses.

Meldingen lyder således på, at Xabi Alonso har valgt at blive i Bayer Leverkusen, og derfor må de tre storklubber altså se sig om efter en anden kandidat for nu.

Hvem det bliver, må tiden vise. Ifølge The Times er næste navn på Liverpools ønskeliste Sporting-træneren Rüben Amorim, mens The Telegraph melder om interesse for Brighton-træneren Roberto De Zerbi.

Sidstnævnte blev så sent som torsdag også sat i forbindelse Bayern München, hvor han skulle være nummer to på ønskelisten. Dermed kan de to klubber potentielt ende i et nyt træner-kapløb.

Xabi Alonso overtog posten i Leverkusen i oktober 2022. I alt er det blevet til et pointsnit på 2,2 point per kamp i 75 kampe. Bayer Leverkusen indtager på nuværende tidspunkt førstepladsen i Bundeligaen med hele 10 ned til Bayern München. Alonso er fortsat på kontrakt i klubben frem til sommeren 2026.

Tidligere Brøndby-keeper om Xabi Alonso: Her er hemmeligheden

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P