LaLiga

Nyt Barça-job til Xavi? – Tilbydes ny rolle i klubben

Tidligere på sæsonen kunne FC Barcelona-træneren, Xavi, fortælle, at han stopper som cheftræner i klubben til sommer, men nu ser det ud til, at Barça-koryfæet tilbydes et nyt job i den catalanske storklub.

Xavi på bænken i FC Barcelona, hvor han kigger ud
Foto: Oscar Del Pozo/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Xavi er færdig som cheftræner i FC Barcelona til sommer.

Det afslørede den 44-årige spanier selv på et pressemøde kort inde i det nye år.

Og selvom resultaterne siden har været ganske fornuftige, og klubbens præsident, Joan Laporta, også har været ud at fortælle, at han ønsker at Xavi forbliver klubbens cheftræner, så står beslutningen ikke til at ændre.

Men et farvel til titlen som cheftræner i FC Barcelona betyder ikke nødvendigvis et endegyldigt farvel til den catalanske storklub.

I hvert fald ikke hvis man spørger den lokalbaserede radiostation, Catalunya Radio.

I radioprogrammet Barça Reservat forlyder det således, at klubben vil gøre Xavi til ambassadør for Barça Foundation, hvilket altså vil sikre, at Xavi kan fortsætte i klubben.

Ifølge mediet har FC Barcelona planer om at afsløre Xavis nyerhvervede ambassadør-titel inden for de kommende uger ved en offentlig præsentation.

I sin tid som træner i FC Barcelona, som startede i november 2021, noterer Xavi sig for 132 kampe med et samlet pointsnit på 2,06 point per kamp.

Det kommer dog ikke tæt på antallet af kampe for klubben i den aktive karriere, hvor Xavi fik hele 767 kampe med 85 mål og 185 assists til følge.

Medie: Tre faktorer kan få Xavi til at blive i Barca

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P