Medie: Nistelrooy på blokken i danskerklub

Casper Nielsen, Andreas Skov Olsen og Philip Zinckernagel kan potentielt se frem til at få lidt af en legende som ny træner i belgiske Club Brugge.

den hollandske angrebslegende Ruud Van Nistelrooy i sin tid som PSV-træner.
Foto: Piroschka Van De Wouw/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han har ikke været i arbejde, siden han i sommer stoppede i PSV.

Nu kan der være et nyt job på vej for Ruud van Nistelrooy, der angiveligt er på blokken i den belgiske danskerklub Club Brugge.

Det er belgiske Het Nieuwsblad, der skriver, at den tidligere Real Madrid- og Manchester United-angriber for nyligt er blevet spottet i Belgien, og for det belgiske medie krævede det blot et par telefonopringninger for at klarlægge, at Nistelrooy var i Belgien for at tale med ledelsen i danskerklubber.

Club Brugge fyrede tidligere på måneden norske Ronny Deila som cheftræner, og efterfølgende blev akademichefen Nicky Hayen ansat som midlertidig afløser.

Ruud van Nistelrooy startede sin trænerkarriere to år efter sin karriere som aktiv, da han i 2014 blev assistenttræner for Guus Hiddink på det hollandske landshold.

Efterfølgende har han haft adskillige roller hos PSV, hvor han i sommeren 2022 overtog ansvaret som cheftræner. Den rolle havde han i et år, inden parterne valgte at gå hver til sit.

Trods pæn succes: Van Nistelrooy færdig i PSV

Ifølge Het Nieuwsblad er det dog langt fra sikkert, at det bliver Van Nistelrooy, der efter sommerferien, kommer til at stå i spidsen for Brügge-klubben, der har både Andreas Skov Olsen, Casper Nielsen og Philip Zinckernagel på lønningslisten.

Favoritten til det ledige trænersæde menes at være den nuværende Schalke 04-cheftræner Karel Geraerts, der ikke ligefrem har imponeret i Gelsenkirchen, siden han i oktober overtog jobbet i den kriseramte tyske storklub.

Blot syv sejre i 18 kampe er det blevet til for Geraerts i Schalke, og den 42-årige belgier har således ikke formået at redde klubben væk fra den akutte nedrykningsfare i 2. Bundesligaen, hvor kun tre point skiller Die Königsblauen fra Eintracht Braunschweig under nedrykningsstregen.

Club Brugge sluttede grundspillet af med et 2-1-nederlag til upåagtede Sint Truiden, og dermed går danskerklubben ind i mesterskabsspillet på en fjerdeplads, hvor de har hele ni point op til Royale Union på førstepladsen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P