Jupiler Pro League

Club Brugge lukker grundspillet med nederlag

Der var ingen danskere i Club Brugges startopstilling, da holdet søndag tabte dyrebare point i kampen mod St. Truiden.

En spiller fra St. Truiden i duel med Vanaken fra Club Brugge.

Philip Zinckernagel og Andreas Skov Olsen var helt ude af truppen, mens Casper Nielsen tog plads på bænken.

Der var således ingen danskere i Ronny Deilas startopstilling, da Club Brugge søndag tabte 2-1 til upåagtede St. Truiden.

Trods manglen på danskere var det gæsterne fra Brügge, der kom bedst fra start, da den tidligere FCM’er, Raphael Onyedika, lagde op til Ferran Jutglas åbningsmål allerede efter fem minutter.

Fire minutter senere måtte Club Brugges veteranmålmand Simon Mignolet lade sig udskifte med en skade.

Efter en times spil fik St. Truiden udlignet til 1-1, og med ni minutter tilbage af kampen fik hjemmeholdet spillets største chance, men Fatih Kaya brændte fra straffesparkspletten.

Tre minutter senere fik hjemmeholdet alligevel føringsmålet, da mauretanske Aboubakary Koita gjorde det til slutresultatet 2-1.

Casper Nielsen fik den sidste halve time på banen.