International Fodbold

Irriteret Southgate om skade: Vi gjorde som Holland og Norge

England spillede tirsdag 2-2 med Belgien, men det blev en dyr venskabskamp, da John Stones tidligt måtte udgå med en skade. Landstræneren mener dog ikke, han burde have doseret spilleren anderledes.

Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Ti minutter på banen.

Det var, hvad det blev til for Manchester Citys centrale forsvarer John Stones i Englands kamp mod Belgien.

I kampen forinden var en anden City-forsvarer, Kyle Walker, gået i stykker, og timingen kunne næsten ikke være værre for City, som i weekenden møder Arsenal.

Den engelske landstræner, Gareth Southgate, mener dog ikke, at England burde have doseret spillerne anderledes.

– Den første kamp var ikke en kamp, der var på et højt niveau med hensyn til intensitet. Vi har gjort præcis, hvad Holland gjorde med Virgil van Dijk og Nathan Ake, og hvad Norge gjorde med Martin Ødegaard og Erling Haaland. Det er som om, det kun er os, der bliver spurgt om det (skader, red.).

– Selvfølgelig er vi skuffede, hvis han har en decideret skade. Det ser ud til, at det er i inderlåret. Han kom ind efter ikke at have spillet i to uger, så det handler ikke om overbelastning. Men jeg hader at sende spillere tilbage til deres klubber skadet.

Kyle Walker skulle dog nå at blive klar til Manchester Citys kamp mod Arsenal. Kampen sparkes i gang søndag 17.30 på Etihad Stadium.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P