Bellingham: Henderson har fortalt, hvor heldig jeg er

Stemningen er god i den engelske landsholdslejr, men sådan har det ikke altid været. Og harmonien i truppen er værdsat af stjernen Jude Bellingham – for sådan har det ikke altid været, har Jordan Henderson fortalt ham.

Jude Bellingham og Jordan Henderson taler sammen under en kamp for Englands landshold mod Wales
Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Han er kransekagefigur på det stjernebesatte engelske landshold.

Jude Bellingham har leveret store præstationer for Real Madrid igennem sæsonen, og tirsdag aften var han også på pletten for det engelske landshold.

Det engelske landshold har ofte været synonym med store stjerne, men også med uro og mumlen i krogene, når resultaterne ikke har været gode.

– Der er stadig spillere i truppen, der har oplevet den slags ting. Du lærer at lære af deres smerte, udtaler Jude Bellingham til Sky Sports.

– Når jeg taler med Hendo (Jordan Henderson, red.), som jeg er virkelig tæt med, fortæller han mig ofte, hvor heldig jeg er at være en del af denne trup med sådan et godt miljø. Det var lidt anderledes, da han spillede i starten.

Jude Bellingham og Jordan Henderson taler sammen under en kamp for Englands landshold mod Wales
Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Den 20-årige stjerne var på pletten tirsdag aften, da England spillede 2-2 mod Belgien på Wembley. Jordan Henderson så hele kampen fra bænken, men Bellingham har haft stor gavn at den 33-årige Ajax-midt.

– Jeg forsøger ofte at lytte til ham, for han er en slags rollemodel for mig. Han hjalp mig virkelig meget med at komme ind i truppen, og han har hjulpet mig med at håndtere forventningerne og det ansvaret, lyder rosen fra Real Madrid-profilen til den tidligere Liverpool-anfører.

Bellingham vild med United-komet: En fantastisk spiller

Henderson fik debut for det engelske landshold i 2010 mod Frankrig. Siden er det blevet til 81 kampe i den engelske landsholdstrøje.

Jude Bellingham er noteret for 28 optrædener for Three Lions.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P