International Fodbold

Bellingham vild med United-komet: En fantastisk spiller

Unge Kobbie Mainoo fik tirsdag sin første startplads for det engelske landshold, da Belgien ventede på Wembley. Efter kampen var der store roser til Manchester United-spilleren fra landsmanden og verdensstjernen Jude Bellingham.

Jude Bellingham kysser ud til fansene efter sin scoring for England
Foto: Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Han var slet ikke udtaget til at starte med.

Men Kobbie Mainoo blev efterudtaget til det engelske landshold af Gareth Southgate. Og tirsdag startede han på banen for første gang.

Mainoo har været en af sæsonens helt store lyspunkter for Manchester United, og mod Belgien leverede han også en sublim indsats, som sikrede ham titlen som kampens spiller.

Mainoo fik fyraften efter 74. minut. Kampen endte 2-2 efter en sen udligning fra Jude Bellingham, og netop Real Madrid-stjernen var efterfølgende ude med store til den 18-årige Mainoo.

– Han var god i aften. Det er svært – og jeg taler som den gamle her – men jeg ved, hvor hårdt det kan være, når der er stor opmærksomhed, og folk lægger meget pres på dig, udtaler den 20-årige Jude Bellingham ifølge journalisten Ben Jacobs.

Kobbie Mainoo i kamp for England mod Belgiens Jeremy Doku
Kobbie Mainoo (21) i kamp om bolden mod Belgiens Jeremy Doku (7). Foto: Adrian Dennis/AFP/Ritzau Scanpix

Alligevel kunne Bellingham ikke holde roser tilbage mod den unge midtbanespiller.

– Jeg vil ikke lægge mere brænde på bålet, men han er helt sikkert en fantastisk spiller, og han kommer til at have en strålende fremtid hos Manchester United og forhåbentlig også for England, lyder det fra Bellingham.

Kobbie Mainoo fik debut for England i fredagens nederlag til Brasilien. I denne sæson har han spillet 21 kampe for Manchester United på tværs af alle turneringer.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P