2. Division

Officielt: Fremad Amager har ny cheftræner på plads

Carit Falch er fortsat sygemeldt, og for at skabe ro omkring holdet har Fremad Amager nu ansat Christian Iversen som ny cheftræner.

Christian Iversen er ny cheftræner i Fremad Amager.
Foto: Fremad Amager

Når Fremad Amager på torsdag møder Middelfart, bliver det med en ny cheftræner på sidelinjen.

Assistenttræner Fabio Mazzone har stået for træning og forårets første tre kampe, men for at få stabilitet ind på holdet, har amagerkanerne nu ansat Christian Iversen som ny cheftræner.

– Både spillerne og jeg har været utrolig glade for at Fabio havde mod på at steppe op i en svær periode og hjælpe holdet – men vi må også erkende, at Fabio ikke alene kan håndtere alle de opgaver der er omkring holdet – og som der før var to personer til at håndtere.

– Jeg er derfor meget glad for, at Christian Iversen har valgt at sige ja tak til at blive ny Cheftræner for Øens Hold, siger ejer Lars Hein.

Christian Iversen tiltræder rollen som cheftræner i Fremad Amager med erfaring fra blandt andet NordicBet Liga-ophold med FC Roskilde og Hvidovre IF.

Dermed vender den 45-årige træner tilbage til Sundby Idrætspark, hvor han også tidligere har haft sin daglige gang.

– Jeg er rigtig glad for denne mulighed og jeg håber at kunne være med til at skabe lidt mere stabilitet end der måske har været i den seneste tid. Vi skal hver dag søge at gøre hinanden bedre og så skal vi simpelthen til at vinde fodboldkampe – for det er det som det i sidste ende handler om.

– Jeg glæder mig til at lære spillere og stab bedre at kende samt ikke mindst at møde vores fantastiske fans, som er så vigtige for os alle på og omkring holdet.

– For mig personligt, er det jo også lidt ligesom at komme hjem – til Sundby Idrætspark, hvor jeg både i min aktive karriere og som træner har repræsenteret Amager og B1908, der i dag sammen med Fremad Amager driver Akademiet, lyder det fra Iversen.

Fabio Mazzone fortsætter som assistenttræner under Christian Iversen.

Fremad Amager ansatte i januar sidste år Carit Falch som ny cheftræner i klubben. Den tidligere Lyngby- og Vejle-cheftræner fik for en lille måned siden et ildebefindende i sit hjem, og han er derfor sygemeldt på ubestemt tid.

Fremad Amager rykkede i sidste sæson ned fra NordicBet Ligaen, og holdet kæmper med tre kampe tilbage af grundspillet for at slutte i den bedste halvdel af denne sæsons 2. Division.

Med ni point tilbage at spille om i grundspillet har Fremad Amager på syvendepladsen fem point op til AB på den rigtige side af skillelinjen, der afgør, om den efter grundspillet står på op- eller nedrykningsspil i sæsonens sidste 10 kampe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P