3F Superligaen

Brøndby-profil om fremtiden: Intet er afgjort endnu

Patrick Pentz har været en stor profil for Brøndby IF i denne sæson, men til sommer udløber østrigerens lejekontrakt på Vestegnen, og her er alt stadig åbent.

Brøndby IF's Patrick Pentz veksler et ord med Jakob Rasmussen på banen.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Patrick Pentz har været en vigtig sidsteskanse i Brøndby IF’s defensiv i denne sæson.

Den 27-årige østriger landede hos de blå-gule så sent som i sommer og har taget tjansen som førstemålmand fra dag ét.

Problemet er bare, at Brøndby IF muligvis skal på målmandsjagt allerede til sommer igen. Patrick Pentz er nemlig kun tilknyttet på en lejeaftale i klubben, og den udløber ved sæsonens ende.

Over for det østrigske medie, Laola1, forklarer Patrick Pentz, at han ikke kun er overrasket over, hvad Brøndby er for en størrelse, men også, hvad Superligaen rent faktisk har at byde på.

– Jeg undervurderede ligaen (Superligaen, red.). Jeg tænkte, at det ville være omtrent det samme niveau som i Østrig, men især når det kommer til det fysiske, er der en stor forskel – specielt på min position i forhold til standardsituationerne. Jeg har især skullet lære meget, når det kommer til de høje bolde, fortæller han.

Brøndby IF’s størrelse og Superligaens niveau taget i betragtning, vil den 27-årige målmand ikke afvise at blive i Brøndby længere end til sommer.

Han slår dog fast, at intet er afgjort på nuværende tidspunkt. Det kan både blive til en retur til Bayer Leverkusen, hvorfra han netop nu er udlejet, men også til et længere ophold i Brøndby IF – eller alternativt i en helt tredje klub.

– Intet er besluttet på nuværende tidspunkt, og det er fint. Mit fokus er her og nu. Hvis man bruger energi på at tænke for langt ud i tiden, så er hovedet ikke 100 procent fokuseret på det der sker netop nu, fortæller han.

Alt i alt giver Pentz udtryk for, at han har været og er rigtig glad for opholdet i Brøndby. Og så må sommeren vise, hvad der fremover skal ske.

Patrick Pentz står samlet set noteret for 20 kampe for Brøndby med ni clean sheets til følge. Aftalen med de blå-gule udløber til sommer, mens kontrakten i Bayer Leverkusen løber frem til sommeren 2025.

Læs mere om, hvad Brøndby IF menes at skulle betale, hvis aftalen med Patrick Pentz skal gøres permanent herunder

Medie: Så meget vil Patrick Pentz koste Brøndby

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P