LaLiga

Skyder transferrygter ned: Barca-profil bliver!

FC Barcelona-profilen har ad flere omgange været rygtet væk fra den catalanske storklub, men nu afblæser klubbens præsident, Joan Laporta, transferrygterne.

FC Barcelonas Frenkie de Jong i duel med Real Madrids Eduardo Camavinga.
Foto: JAVIER SORIANO / AFP)

Den 26-årige hollænder Frenkie de Jong har ad flere omgange været rygtet væk fra den catalanske storklub, FC Barcelona.

Blandt andre klubber som Manchester United har flere gange været meldt interesseret i De Jong. Alle gangene er rygterne dog blevet sparket til hjørne.

Og nu forsøger FC Barcelonas præsident, Joan Laporta, at afblæse fremtidige transferrygter om Frenkie de Jong på forhånd. Det sker i et interview med Mundo Deportivo.

Her fortæller Laporta, at Frenkie de Jong ingen planer har om at forlade FC Barcelona.

– Det sidste han ønsker er at forlade Barcelona. Han har mere end en gang fortalt mig, hvor glad han er for at være her, fortæller Joan Laporta og fortsætter:

– Vi har plads til ham, og vi er glade for at have ham i vores klub. Jeg er ikke bekymret for noget, og hvis der er nogen, der ønsker at forlade os, står vi ikke i vejen, siger Laporta.

Frenkie de Jong har været på kontrakt i FC Barcelona siden 2019, hvor han skiftede til den spanske storklub fra Ajax.

Selvom han flere gange har været ramt af skader, er det alligevel blevet til 210 kampe for klubben med 17 mål og 21 assists til følge.

Den hollandske midtbaneprofil, som igen har taget plads på skadesbænken i FC Barcelona, efter han landede forkert på sin ankel i en kamp mod Athletic Club i starten af marts måned, er for nuværende på kontrakt hos catalanerne frem til sommeren 2026.

Barca bekræfter: Har afvist milliardbud

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P