Champions League

De Jong: Det er jo løgn – I skulle skamme jer

Frenkie de Jong brugte optakten til FC Barcelonas Champions League-kamp onsdag aften til at slå tilbage på den spanske presse.

Frenkie de Jong har set sig sur på den spanske presse
Foto: Ciro De Luca/Reuters/Ritzau Scanpix

Spiller du i FC Barcelona, så kan du forvente, at der bliver skrevet om dig i medierne hver dag.

Og er du en af profilerne på holdet, så skal du under ingen omstændigheder være tyndhudet.

Det kender klubbens hollandske midtbanespiller Frenkie de Jong til.

Han har adskillige gange været rygtet væk fra FC Barcelona til eksempelvis Manchester United, og der har været publiceret store beløb, som skulle udgøre hollænderens løn i klubben.

– Jeg er lidt vred over det, pressen har skrevet på det seneste. Der kommer nogle ting ud, som ikke er sande. Jeg forstår ikke, hvorfor medierne skriver ting, der er løgne. Der bliver skrevet en masse ting, som ikke er sandt. Det er virkelig lidt pinligt, lyder det fra ham.

– Det her må stoppe. Der er lavet tal om min løn. I skriver om min kontrakt, min situation på holdet og min løn. Masser af røg og mange løgne. Rapporter om en løn på 40 millioner euro er meget langt fra, hvad jeg rent faktisk tjener. Jeg accepterer ikke løgne, lød det fra de Jong tirsdag.

Onsdag aften spiller han ude mod Napoli med FC Barcelona. Kampen starter klokken 21.00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P