Premier League

Medie: Tottenham vil hente Chelsea-profil til spotpris

Tottenham er angiveligt klar til at byde på en af profilerne hos London-naboerne fra Chelsea forud for sommerens transfervindue.

Chelseas Conor Gallagher kører hånden gennem håret efter en Chelsea-skuffelse.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Chelsea er eftersigende ikke langt fra at bryde med Premier League-reglerne for rentabilitet og økonomisk bæredygtighed.

Skæringsdagen for opgørelsen, der afgør, om Chelsea har brudt med reglerne over den seneste periode, er ifølge Football Insider den 30. juni 2024.

Derfor må de blå fra London handle hurtigt, hvis man vil nå at hente lidt penge til kassen på forhånd. Og det har naboerne fra Tottenham angiveligt tænkt sig at udnytte.

Ifølge Football Insider har Tottenham i sinde at hente midtbanedynamoen Conor Gallagher – og det til en pris der er noget lavere, end hvad Chelsea i første omgang skulle ønske.

Håbet fra Tottenhams side er, at Chelsea vil se sig nødsaget til at sælge inden den 30. juni 2024. Klubben håber, at man kan hente Gallagher for 30-40 millioner pund – svarende til mellem 260-350 millioner danske kroner.

Tottenham har i løbet af sæsonen vist interesse for Conor Gallagher. I den forbindelse kom det frem, at Chelsea ville gå efter en pris på mellem 475-520 millioner kroner – altså et godt stykke fra det, Tottenham nu vil forsøge sig med.

Conor Gallagher har tidligere udtalt, at han ønsker at blive i Chelsea – ligesom klubben i øvrigt ikke skulle være synderligt interesseret i at sælge ham.

Den 24-årige midtbaneprofil, der er et produkt af Chelseas eget ungdomsarbejde, står i alt noteret for 83 førsteholdskampe for Chelsea med syv mål og otte assists til følge.

Den nuværende kontrakt mellem parterne løber frem til sommeren 2025.

Endrick om Chelsea-rygter: Regner meget i London

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P