Premier League

Medie: Spurs lurer i kulissen – her er prisen for Chelseas Gallagher

Chelseas Conor Gallagher er ikke sat aktivt til salg, og klubben ønsker at beholde vice-anføreren. Der arbejdes dog med en minimumspris, erfarer transferjournalist.

Chelseas Conor Gallagher kører hånden gennem håret efter en Chelsea-skuffelse.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Conor Gallagher er ikke til salg. Men.

Chelsea ønsker ikke at give slip på sin vice-anfører, men som det ofte er i fodboldverdenen, så er alt til salg til den rigtige pris.

Gallaghers kontrakt med Chelseas udløber i sommeren 2025, og der har været forlydender om flere bejlere til den 23-årige midtbanespiller. Blandt andet bysbørnene fra Tottenham, men det kan blive dyrt for Spurs.

Det skriver transferjournalisten Ben Jacobs på det sociale medie X. Jacobs erfarer fra kilde omkring klubben, at Chelsea kun ønsker at sælge, hvis prisen rammer det rigtige niveau.

Og det rigtige niveau ligger ifølge Jacobs mellem 475 og 520 millioner kroner, hvoraf de 390 millioner kroner skal betales med det samme.

Spurs har angiveligt ikke droppet idéen om at hente Gallagher til det nordvestlige London, efter at klubben fik afvist et tilbud i seneste transfervindue, skriver Jacobs.

Det er Chelseas politik at overveje alle tilbud på spillere med under to år tilbage af kontrakten, og derfor kan Gallagher – som tilfældet også var med Mason Mount – skifte, hvis det rigtige bud kommer.

Jacobs erfarer desuden, Gallagher og Chelsea ikke er tæt på en ny aftale omkring en kontraktforlængelse.

Tottenham har både hentet en angriber og en forsvarsspiller i dette vindue, og derfor ventes klubben at rette fokus på en ny tilføjelse til midtbanen.

Officielt: Tottenham henter rumænsk Genoa-profil

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P